Descoperă MVC HR Services

Descoperă MVC HR Services, agenția de recrutare specializată care aduce o perspectivă inovatoare asupra managementului talentelor și recrutării de personal. Autorizați conform legislației UE, operăm într-o varietate de industrii, inclusiv domeniul medical, oferind servicii personalizate angajatorilor de elită din Europa.

Echipa noastră dedicată se axează pe furnizarea de soluții personalizate, adaptate la nevoile specifice ale clienților și candidaților noștri. Portofoliul nostru impresionant include specialiști de vârf, iar misiunea noastră este să le oferim celor interesați cele mai atractive oportunități de carieră.

Ne mândrim cu relațiile solide pe care le construim cu candidații noștri, străduindu-ne să-i plasăm în poziții care să nu doar să se potrivească cerințelor lor profesionale, ci și pregătirii lor individuale. Cu accent pus pe satisfacția candidaților, ne dorim ca aceștia să se simtă confortabil pe tot parcursul procesului de relocare.

Descoperă mai multe despre MVC HR Services – Agenția de Recrutare Specializată care transformă talentele în oportunități și construiește cariere de succes în parteneriat cu tine.

Serviciile noastre

 MVC HR Services oferă servicii complete, preluând gestionarea întregului proces de relocare:

Interviu

și vizitarea locului de muncă

Cursuri de limba germană

prin colaboratorii noștri

Asistență în pregătirea

documentației cerute de autoritățile din țara de destinație

Valorile noastre

Confidentialitate

Compania noastră garantează confidențialitatea strictă asupra datelor și documentației furnizate de clienții noștri.

Raspunderea serviciilor

Utilizam proceduri foarte clare privind verificarea preciziei datelor înainte de prezentarea rezultatelor sau a proiectelor.

Concordanta cu legislatia

Ne asumăm un comportament responsabil in afaceri, respectând toate prevederile legale în vigoare într-un mediu de reglementare foarte dinamic.

Fă cunostință cu echipa noastră!

Descoperă MVC HR Services

Cristina Matei

Managing Partner
Descoperă MVC HR Services

Werner Schobel

Managing Partner
Descoperă MVC HR Services

Aurel Budala

Operations Director