Despre mvc HRservices

mvc HRservices este o companie specializată în managementul talentelor și recrutare de personal autorizat conform legislației UE, ce acționează în diverse industrii, printre care și cea medicală– deservind numeroși angajatori de top din Europa. Organizația noastră își concentrează toate abilitățile în a oferi clienților și candidaților noștri soluții personalizate conforme propriilor lor cerințe. Portofoliul nostru include specialiști de top cărora încercăm să le oferim cele mai bune oportunități de lucru. Ne mândrim cu legătura strânsă pe care o formăm cu candidații noștri, pe care încercăm să îi încadrăm în locuri de muncă corespunzătoare cerințelor personale ale acestora, dar și pregătirii lor. Dorim să venim în întâmpinarea doleanțelor fiecărui candidat, pentru ca aceștia să se simtă confortabil pe durata procesului de relocare.

Serviciile noastre

 

mvc HRservices oferă servicii complete, preluând gestionarea întregului proces de relocare:

Interviu

și vizitarea locului de muncă

Cursuri de limba germană

prin colaboratorii noștri

Asistență în pregătirea

documentației cerute de autoritățile din țara de destinație

Valorile noastre

Confidentialitate

Compania noastră garantează confidențialitatea strictă asupra datelor și documentației furnizate de clienții noștri.

Raspunderea serviciilor

Utilizam proceduri foarte clare privind verificarea preciziei datelor înainte de prezentarea rezultatelor sau a proiectelor.

Concordanta cu legislatia

Ne asumăm un comportament responsabil in afaceri, respectând toate prevederile legale în vigoare într-un mediu de reglementare foarte dinamic.

Fă cunostință cu echipa noastră!

Cristina Matei

Managing Partner

Werner Schobel

Managing Partner

Aurel Budala

Operations Director